Kraamverhuur

Verkoop je eigen spullen

Of het nou gaat om tweedehands- , nieuwe of zelf gemaakte spullen. Bij Kringloop & Kraamverhuur Het Sneeker Goed kun je het allemaal verkopen. Huur jouw eigen kraam, plank of grotere unit en begin vandaag nog met verkopen. Of althans, wij beginnen dan met verkopen voor jou! 

Makkelijk betalen

Snel & makkelijk betalen

Snel uitbetaald

Wekelijks uitbetaald

Geen omkijken

Wij doen de support

Hoe gaat het in zijn werk?

Ook voor winkel- en webshop eigenaren

Wil je met jouw winkel een gedeelte huren in onze winkel, dat kan! Heb jij een winkel of webshop en wil je een extra verkooppunt, dan kun je bij ons een verkoopplek huren. Deze kun je helemaal zelf inrichten, in je eigen stijl met je eigen spullen. Dit is een mooie manier voor extra reclame én verkopen voor jouw bedrijf. Wij verzorgen de verkoop en de volledige opbrengst van de verkoop is voor jou.

Winkeliers opgelet:  Heb jij oude voorraad liggen welke je graag kwijt wilt, maar deze niet meer terug kan in de winkel? (dames-, heren-, kinderkleding, speelgoed, boeken etc.) Je kunt bij ons een verkoopplek huren en wij verkopen het voor je.

De volledige opbrengst is voor jou! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Prijslijst kraamverhuur per 1-1-2023

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW! Je hebt zelf geen omkijken naar de verkoop, dat doen wij voor jou. Ook maken wij o.a. reclame via onze website en social media en zorgen wij voor de netheid van je kraam. En…..de opbrengst is 100% voor jou!

Belangrijk!

Let op: In de kringloopkramen worden enkele gebruikte, opgeknapte of zelfgemaakte spullen toegestaan. 
Er mogen geen voedselwaren, dieren of dingen die bij wet verboden zijn, worden verkocht.

Aanmelden kraamverhuur

Of het nou gaat om tweedehands- , nieuwe of zelf gemaakte spullen. Bij Kringloop & Kraamverhuur Het Sneeker Goed kun je het allemaal verkopen. Huur jouw eigen kraam, plank of grotere unit en begin vandaag nog met verkopen. Of althans, wij beginnen dan met verkopen voor jou! Meld je aan in het onderstaande formulier en wij nemen zsm contact met je op.