Kringloop

Inspirerend voor jong en oud

Kringloop Het Sneeker Goed is een inspirerende plek voor jong en oud.

We hebben een breed aanbod; een unieke combinatie van producten, altijd voor een fijne prijs. Tweedehands meubeltjes, accessoires, kleding, er is voor elk wat wils. Iets moois hoeft niet nieuw te zijn. Hoe leuk is het om te sneupen tussen alle leuke spullen op zoek naar die leuke kringloopschat.

. Ons team heeft een passie voor duurzaamheid én mensen. We zijn graag creatief bezig om anderen te inspireren om spullen te hergebruiken. Kringloop het Sneeker Goed heeft een tweeledige doelstelling: het terugdringen van afvalstromen én het creëren van ontmoeting en het aanbieden van tweedehands goederen. Er worden dagelijks nieuwe artikelen binnengebracht!

Waarom kiezen voor ons?

Kwaliteit en prijs
Wij streven ernaar om onze prijzen redelijk te houden. Ook verkopen wij geen artikelen met vlekken of schade. In onze winkel zijn alle artikelen geprijsd, de prijs op het artikel is de prijs die u betaald. Kringloop Het Sneeker Goed wordt niet gesubsidieerd door de overheid of gemeente, wat betekent dat onze huur-, transport-, afval- en eventuele inkoopkosten, volledig gefinancierd worden uit de verkoop van gebruikte goederen in onze winkel.

Tweede kans
Wij vinden dat een hoop goederen die vandaag de dag worden weggegooid nog in goede staat zijn om hergebruikt te worden. Door dit hergebruik krijgen deze goederen een tweede kans en de nieuwe eigenaar kan er veel plezier van hebben. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan het het gebruik van uw oude goederen, wat weer van positieve invloed is op het milieu. Deze goederen gaan immers niet naar de stort!

Betrokkenheid
Naast het milieu speelt de mens, het sociale aspect, een grote rol bij onze winkel. Dit is op verschillende manieren terug te zien. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden leerlingen via een stageplek de kans om zo hun betrokkenheid in de maatschappij te stimuleren en het reilen en zeilen van een (kringloop)winkel. Daarnaast hebben wij ook een heel leuk team van vrijwilligers die al geruime tijd werkzaam zijn bij ons! Al met al zijn we een gezellige onderneming met oog voor mens & milieu.


Over ons

Welke goederen nemen wij aan?

Het is belangrijk is dat de goederen verkoopbaar moeten zijn. Beschadigde, incomplete of vervuilde goederen zijn niet verkoopbaar. Of we de spullen aannemen blijft ter beoordeling van onze medewerkers. Kleding inbrengen zonder vlekken/gaten.

Van te voren graag foto’s appen naar: 06-81589970. Wij kunnen dan een afspraak inplannen voor het ophalen van de goederen.

Goederen die wij helaas niet kunnen aannemen zijn:

Brengen/halen van goederen

Heeft u een verzameling of inboedel welke een tweede kans verdiend? Wij halen dit graag bij u op.. Belangrijk is dat de goederen niet defect, beschadigd of voorzien van niet verwijderbare vlekken zijn. Afhalen van de goederen is altijd onder voorbehoud en beoordeling van onze chauffeur.

In verband met de hoge brandstofprijzen ontkomen wij er niet aan om een vergoeding te rekenen voor het ophalen van goederen.

Voor de actuele transportkosten en meer informatie klik op de onderstaande link.


Meer informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en onze beste aanbiedingen! Of bekijk direct ons nieuws hier.