Over ons

Een passie voor duurzaamheid én mensen

Kringloop Het Sneeker Goed is een inspirerende plek voor jong en oud. Snuffelen naar unieke tweedehands items, verzamelobjecten, een nieuwe outfit voor een prikkie. Ons team heeft een passie voor duurzaamheid én mensen. We zijn graag creatief bezig om anderen te inspireren om spullen te hergebruiken. Kringloop het Sneeker Goed heeft een tweeledige doelstelling: het terugdringen van afvalstromen én het creëren van ontmoeting en het aanbieden van tweedehands goederen.

Kraamverhuur

Huur een kraam en start met verkopen! De volledige opbrengst is voor jou! Winkels, webshops en particulieren kunnen nieuwe, zelfgemaakte of tweedehands spullen bij ons verkopen via een eigen kraam, plank of grotere unit.

Kringloop
0%
KRAAMVERHUUR
0%
Plezier
0%

Vrijwilligers

Buiten ons zelf bieden wij werkplekken aan op vrijwillige basis voor o.a. langdurig werklozen en mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. In onze winkel leren zij weer arbeidsritme op te bouwen, ook is het mogelijk om bij ons op verschillende niveaus ervaring op te doen met betrekking tot het werken in de detailhandel, dit vergemakkelijkt de opstap naar regulier werk. Mocht u hier interesse in hebben, vul dan het vrijblijvende aanmeldformulier in.

Erkend leerbedrijf
Wij zijn een leerbedrijf en vinden het belangrijk dat de leerlingen goed worden voorbereid op het bedrijfsleven en wij vinden het belangrijk te laten zien hoe waardevol het hergebruik is van spullen en het creëren van een fijne werkplek voor personen met een  afstand tot de arbeidsmarkt.

Waarom kiezen voor ons?

Kwaliteit en prijs
Wij streven ernaar om onze prijzen redelijk te houden. Ook verkopen wij geen artikelen met vlekken of schade. In onze winkel zijn alle artikelen geprijsd, de prijs op het artikel is de prijs die u betaald. Kringloop Het Sneeker Goed wordt niet gesubsidieerd door de overheid of gemeente, wat betekent dat onze huur-, transport-, afval- en eventuele inkoopkosten, volledig gefinancierd worden uit de verkoop van gebruikte goederen in onze winkel.

Tweede kans
Wij vinden dat een hoop goederen die vandaag de dag worden weggegooid nog in goede staat zijn om hergebruikt te worden. Door dit hergebruik krijgen deze goederen een tweede kans en de nieuwe eigenaar kan er veel plezier van hebben. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan het het gebruik van uw oude goederen, wat weer van positieve invloed is op het milieu. Deze goederen gaan immers niet naar de stort!

Betrokkenheid
Naast het milieu speelt de mens, het sociale aspect, een grote rol bij onze winkel. Dit is op verschillende manieren terug te zien. Wij zijn een leerbedrijf en bieden leerlingen via een stageplek de kans om zo hun betrokkenheid in de maatschappij te stimuleren en het reilen en zeilen van een (kringloop)winkel. Daarnaast hebben wij ook een heel leuk team van vrijwilligers die al geruime tijd werkzaam zijn bij ons! Al met al zijn we een gezellige onderneming met oog voor mens & milieu.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en onze beste aanbiedingen!