inname goederen

Welke goederen nemen wij aan?

Het is belangrijk is dat de goederen verkoopbaar moeten zijn. Beschadigde, incomplete of vervuilde goederen zijn niet verkoopbaar. Of we de spullen aannemen blijft ter beoordeling van onze medewerkers. Mochten we van bepaalde spullen te veel op voorraad hebben, kan het zijn dat we daar een tijdelijke stop op hebben. 

Kleding inbrengen graag schoon, zonder vlekken/gaten.

Mocht je defecte apparaten hebben zoals een tv of keukenapparatuur, mogen die ook bij ons ingeleverd. Graag een sticker erop dat het kapotte apparatuur betreft en dit melden bij de balie!

Mochten we bepaalde goederen toch niet aannemen, graag uw begrip. Wij proberen voor alles zo veel mogelijk weer een nieuwe eigenaar te vinden, maar vanwege ruimtegebrek en een teveel aan bepaalde artikelen, kan het zijn dat we sommige artikelen helaas niet willen aannemen. Voor kapotte/incomplete spullen geldt dit uiteraard ook. Door de hoge afvalverwerkingskosten die wij moeten betalen nemen wij die niet aan. Particulieren kunnen dit gratis naar de stort brengen. 

Van te voren graag foto’s appen naar: 06- 81589970 of mailen naar: info@kringloophetsneekergoed.nl  Wij kunnen dan een afspraak inplannen voor het ophalen van de goederen.

Goederen die wij helaas niet kunnen aannemen zijn:

Afhalen van goederen

Heeft u een verzameling of inboedel welke een tweede kans verdiend? Wij halen dit graag bij u op. Belangrijk is dat de goederen niet defect, beschadigd of voorzien van vlekken zijn. Afhalen van de goederen is altijd onder voorbehoud en beoordeling van onze chauffeur.

Let op: Wij kunnen alleen maar banken ophalen die in uitstekende staat verkeren. 

 

  Inbreng / ophaaltijden

  Onze inbrengtijden zijn:
  Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur.

  Op zaterdag is er geen mogelijkheid om spullen in te brengen!

  Onze ophaaldag is:  Donderdag 

  (Mocht u dit echt niet uitkomen, dan kunnen we een ander moment in overleg inplannen.)

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en onze beste aanbiedingen!